perjantai 17. lokakuuta 2014

Erilaisia isänpäiväkortteja

Isänpäiväkortti hamahelmistä?

Isänpäivä lähestyy ja kortteja pitäisi alkaa jo tehdä. Koitin keksiä jotain erilaista kun normaalisti tekisin. Sitten äiti näytti minulle hienon kortin ja ajattelin tehdä sellaisen. Näin se syntyi.
                 

Ensin tehdään hamahelmistä viikset.
Sitten silitetään ne.
Sen jälkeen liimataan ne korttipohjaan.
Tämän jälkeen kirjoitetaan leimasimella siihen "I Love Dad."


Tämä on helppo ja hieno kortti-idea jos on sellaisesta puutetta. 



Possukortti isälle? 

Kun kerran angry birdsit ovat niin suosittuja ja niistä on tehty pyyhkeitä, vaatteita, peittoja, leluja jne niin miksipä ei isänpäiväkortteja? Ajattelin näin miettiessäni kortti-ideoita.
Siispä aloin tuumasta toimeen. Löysin kuvan jossa oli erilaisia angry birds hahmoja. Minun ehdoton suosikkihahmoni on kuningaspossu joten aloin tehdä sellaista.
Tässä on kuva siitä minkälainen siitä tuli ja miten se syntyi.



 tarvitset:  

tyhjän vessapaperirullan
vihreää väripaperia
keltaista väripaperia
valkoista paperia

Ensin leikkaa sopiva pala vihreää paperia. Sen jälkeen ota vessapaperirulla ja kieritä vihreä paperin sen ympärille. Sen jälkeen leikkaa valkoisesta paperista kaksi saman kokoista ympyrää ja piirrä niiden sisälle mustalla tussilla tai värikynällä ympyrä, sitten leikkaat vielä yhden aika ison soikion ja piirrät siihen kaksi saman kokoista ympyrää. Tämän jälkeen  liimaat ne vihreällä paperilla päällystetyn rullan päälle niin että valkoiset ympyrät tulevat silmiksi ja vihreä soikio kärsäksi. Jos haluat voit myös leikata vihreästä paperista vielä korvat ja liimata ne vessapaperirullan yläreunaan.

Hauskoja isänpäiväaskarteluja!
T:Emmi 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti